mandag 23. august 2010

Cochabamba

Ja nå er vi kommet til Cochabamba. Ganske langt å reise i grunnen. Vi har ikke fått internett opp å gå enda, derfor har det vært lite livstegn.
>
På flyplassen her ble vi møtt med Norske flagg og gode velkomstord. Vinteren holder på å slippe taket. Det var 27 grader på flyplassen da vi landet.
>
Vi har vært på handleturer de første dagene. Dere skulle sett da vi kjøpte sofa! Den ble kjørt hjem gjennom byens humpete gater i en meget slitt Toyota Corolla 85 modell. Først 3-seteren på taket, deretter 2-seteren oppå den igjen. Tilslutt prøvde han å stu inn 1-seteren i bakluka. Hadde desverre ikke kamera med.
>
I går kveld var vi med på ungdomsmøte. Alf Kåre Eggebø talte på spansk. Gripende! Ja, ja, jeg skjønte jo egentlig ikke så mye.

Etter møtedelen var vi ute å sparket på en myk lærball. Rundt 35 ungdommer kom. Mange av dem har nok ikke fått evangeliet åpenbart. Men de kommer å hører! Vi vet at Ordet gjør under!


I formiddag var vi igen med på møte. Her ser dere noen av søndagsskolebarna.

Vi i familien måtte frem og presenteres. De sang velkomstsang for oss og hilste på oss.

Det var en ny person på møtet i dag, utenom oss. Håper hun "fikk noe" som gjør at hun kommer igjen.

Vi trenger forbønn! Begynner med språkskole til uka.

Hans B

4 kommentarer:

 1. Flott å lese at dere er vel fremme i Cochabamba! Vi skal være med å be for dere! Lykke til med innkjøringsfasen der i et nytt land for både store og små - og språkskole! Gleder meg til å følge dere på bloggen.

  SvarSlett
 2. På grensen til å være misunnelig. Lykke til i travel oppstart. Står med dere i bønn

  SvarSlett
 3. Lykke til med språklesning og inngang blant et nytt folk. Guds signing. Vi ber for dere.
  Fam Bøe i Lyngdal.

  SvarSlett
 4. Flott at dere er på plass. Er det noen som har forbarmet seg over deg og tatt deg med på Pollo Choco? Beste kyllingen sør for polarsirkelen.

  Jan-Tore

  SvarSlett