tirsdag 9. november 2010

Skrivekløe

Du tror kanskje ikke jeg har noen skrivekløe nå for tida. Det har jo vært stille på bloggen en stund. Men sannheten er at jeg har skrevet en god del stoff som jeg har sendt til foreninger og blader i Norge.
>
I kveld blir det bare et lite bananinnlegg. Så på YR.no at temperaturen i Solemdalen skal krype ned mot 10 minusgrader denne uka. Da måtte jeg bare ta med meg kameraet ut i hagen å ta bilde av bananene våre som nå er modne.


Ja det er mye som er fint med å være her i Bolivia.

>

Nå er vi godt over "turistfasen". Den fasen er ofte en opptur og spennende. Nå er den harde hverdagen kommet "nedturfasen". Denne fasen varer som regel i en 3-6 mnd. I denne fasen er man ofte frustret over alt det nye ukjente og over språkvanskene. Blir man da i tillegg syk, kommer hjemlengselen sterkt.

>For oss voksene i familien går dette og disse fasene igrunnen greit, men det er nok slik at ungene lengter en del hjem. Det er normalt, men det er jo ikke godt. Vær med å be om at "opptursfasen" kommer.

Det fine med at man savner hjemplassen sin, er jo det at man har trivdes der. Værre er det med de som hele tiden må flytte på grunn av mistrivsel.

I dag kjøpte jeg forresten en badevekt på markedet. Det ble en liten opptur: Jeg er under 100 kg. I jula for 2 år siden var jeg 127 kg.

HB

3 kommentarer:

  1. Håper det går bra med dokke alle. Synes egentlig det høyrdes meir ut som ein opptur med 127 enn med 100...

    SvarSlett
  2. Bananer i hagen høres bra ut! I sommer holdt vi tritt med de deilige temperaturene dere har der borte, men nå er det vinter her. Mild vinter enda. Håper dere får "opptur" etterhvert, kan være litt tøft sånn med hjemlengsel. Skjønner at 0,1 klubben (0,1 tonn) har mistet et medlem - det er jo bra!

    SvarSlett
  3. Eg e sååå gla i bananer..sko nok ha vore på "slang" i hagen hos dokke, ja. Tenkte på deg i helgå, Hans. Me har hatt julamessa er, og i fjor var det du som stod på talerstolen. Flott å høyra på deg då. Lykke te med bananhøsting, og livet ellers!! Mvh "Fru Olsen";)

    SvarSlett