søndag 2. januar 2011

Apote

I dag reiste noen av oss til ferieplassen Apote. Den ligger bare 15 minutters kjøring fra huset vårt. Den ble mere brukt av misjonærene tidligere. De som jobbet oppe i "fjellheimen" satte da pris på å av og til komme til klimaet i CBBA. Ruth-Elise og Elisabeth koser seg på flytemadrassen på bildet over.
Hans Andreas tar en "bombe".
Kristoffer foretrekker stup.

>
HB

2 kommentarer:

  1. Godt nytt år til dere alle!
    Kjekt å følge dere på bloggen!Ser herlig ut å kunne boltre seg i bassenget:) Vi boltrer oss bare i masse snø... - kjekt det også da, selv om det har vært utrolig mange iskalde dager denne vinteren.
    I dag venter vi forkynnerbesøk av Ø Samnøy. Han blir med på møter nå i to og ei halv uke fremover. (samling på Val neste helg). Så får vi be om og ha forventninger til at Gud kan få stelle med oss gjennom Ordet- og at flere kan få del i frelsen- både her og i Bolivia. "Min sjel, lov Herren, og glem ikke alle hans velgjerninger!" "Han som vil at alle mennesker skal bli frelst og komme til sannhets erkjennelse." (1.Tim.2.4) Gud velsigne dere- i familielivet og tjenesten. Beste hilsen Britt Lise og fam

    SvarSlett
  2. Godt nytt år fra oss i Mongolia! Trodde jeg hadde lagt inn kommentar på siste innlegg, men det gikk visst ikke...Vel, vi er tilbake i Mongolia fra vår "ferieplass" - litt lenger enn 15 min kjøring unna heimen! Godt å nyte klimaet i Thailand noen uker på vinteren. Basseng er gøy - ser for meg virkningen av Hans Andreas sin "bombe"!! Gud velsigne det nye året for dere alle!

    SvarSlett