onsdag 23. februar 2011

Hva skal du gjøre i Bolivia da?Vet ikke helt hvor mange ganger jeg har fått dette spørsmålet siden det ble bestemt at vi skulle dra til Bolivia. Mange er det i hvert fall.
>
På misjonærinnvielsen var det en eldre dame som kom til meg og sa at; det jeg skulle gjøre i Bolivia var; ”å gå i Guds ferdiglagte gjerninger”. Vi får håpe og tro at det er det som er skjedd til nå og som kommer til å skje videre.
>
I dag har lederne i kirka her hatt samtaler med misjonens ledelse vedrørende mine arbeidsoppgaver fra april av.
Jeg må si at ved tanken på arbeidsoppgavene som ligger foran, så ynker jeg meg og bøyer meg i grus. Det har allerede kommet mange sukk, og noen våkne nattetimer har det også blitt.
>
>
Men tenk hvilken nåde, det er av Gud, å få være hans sendebud!
>
Kirka her i Bolivia har ønske om at jeg sammen med en Boliviansk pastor skal ha ansvar for oppfølging og rådgivning inn mot alle de lokale pastorene, evangelistene, ledere, distrikter og forsamlinger innen ICEL i Bolivia. Det vil også dreie seg om forkynnelse og undervisning når vi besøker de forskjellige byer og forsamlinger.
>
I tillegg til dette skal jeg undervise en del på CLET. Det blir nok stort sett på bibelkursene som er i januar og i juni/juli.
>
For at jeg ikke skal være borte fra familien hele tiden vil jeg komme til å få lagt inn arbeidsuker i Cochabamba. Ca. annenhver uke. Der skal jeg prøve å få starte bibelgrupper for ungdom. Undervisning til ungdommen er veldig viktig.
>
>
Jeg må si deg noe, du som leser dette:
Min familie og jeg trenger forbønn!
>
I disse oppgavene trenger jeg noe som jeg ikke har av naturen; visdom, ydmykhet, tålmodighet, gave til å prøve ånder, gave til å tale profetisk, ja jeg kunne fortsette……
……og jeg fortsetter og ber om forbønn for min familie som blir mye alene hjemme, i et fremmed land. Husk også på Hans Andreas som går på skole i Norge nå, og på Kristoffer som skal reise til Norge til sommeren (15,5 år gammel) for å begynne på skole.
>

Alle disse arbeidsoppgaver og livssituasjoner ber jeg deg om at du er med og bærer frem for nådens trone. (gjerne hver dag)
>
>HB

5 kommentarer:

 1. Jeg skal være med å be, Hans. Er veldig takknemlig for oppgavene kirka har bedt deg gå inn i. Vil ønske deg og familien Guds rike velsignelse. Hilsen Ove

  Og Gud er mektig til å gi.. 2 Kor 9,8

  SvarSlett
 2. Veldig flotte nyheter. Blir glad av å lese slikt. Regner med at du allerede er blitt lovt kappe og krage av ICEL?

  SvarSlett
 3. Vi skal også være med å be.
  Bønnens makt er stor!
  Hilser med:
  Salme 115 vers 15
  Sakarja 10 vers 12
  Lukas 1 vers 37
  Hilsen med Guds rike velsignelse fra
  Jan Samuel fra Forsand.

  SvarSlett
 4. Reidun og Helge1. mars 2011 kl. 20:43

  Gode og oppmuntrende nyheter.
  Ja, vi fortsetter å be for dere,
  dere er også våre utsendinger,takk for det.

  SvarSlett
 5. Fint å lese bloggen og at dere involverer oss i arbeidet på denne måten. Vi og misjonsforsamlinga på Vestnes er med å ber for dere. Han som gav dere kallet har lovt å ta ansvaret og gi dere det dere har behov for i dette viktige oppdraget!

  Hilsen med Hebr.4.14-16

  Geir

  SvarSlett