torsdag 31. mars 2011

Acasio. Del 3

Her er kirka "vår" i Acasio. Her bodde alle elevene pluss noen ledere. > Når jeg skriver Acasio på bloggen og Jan-Tore skriver Acacio så vet jeg ikke helt hvem som har rett. Sikkert JT. Men på mine kart så står det Acasio. På formiddagen hadde Kjell Aa. timer om misjon for oss. Han snakket så varmt om de ufrelste at de fleste elevene kjente på kallet til SA etterpå tror jeg. Litt senere på dagen reiste pastoren i A sammen med en gruppe elever og ledere inn til en liten fjellbygd. Først nesten 2 timer med bil, så to og en halv time til fots.
Vi kom frem til denne lille bygda i skumringen. Ikke strøm eller butikk her nei. Pastoren gikk fra hus til hus og inviterte til møte. Vi ble en fin flokk. Fjellheimelevene vitnet mens pastoren oversatte. Da møtet skulle avsluttes ca. kl. 22.00 var det et veldig uvær. Vi hadde tenkt å gå tilbake på natta. Stien gikk i stupbratte fjellsider. Kl. 23.00. bestemte vi at vi bare skulle overnatte i kirka. Det ble en kald natt. Neste morgen startet vi på hjemturen litt før kl. 7. Da vi kom opp mot toppen av fjellet. ca. 3800 meter. møtte vi Kjell Aa. Han og JT hadde vært ute å ropt etter oss i fjellsidene på natta, men hadde gått tilbake til bilene og overnattet der. Det er ikke så greit når det ikke går an med moderne komunikasjon.

>

Må også ta med at 20 meter av stien i fjellsidene var rast ut iløpet av natten. Den var bare forsvunnet ut i et juv. Greit at vi overnattet i kirka.

Her sitter Preben og Jan Tore utenfor huset der JT og KS bodde i ungdommen. Det bor ingen misjonærer her nå, men boligene brukes av oss når vi er inne der å har møter.
Et flott tre på plazaen i Acasio. Over 40 meter bredt.
HB

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar