søndag 8. januar 2012

Pedro Paco; "Et Guds under at han lever"

Vær så snill og gjør dette før du leser mer. Først da vil du forstå tittelen på innlegget!:

1) Til høyre på siden finner du bloggen til "Olsen". Klikk på den
2) Klikk på 2010
3) Klikk på mai
4) Les stykke 26. mai "Bønneemne" først
5) Deretter leser du stykke 27. mai "Oppdatering"
6) Nå kan du lese videre på dette innlegget!

Jeg har truffet Pedro noen ganger nå. Mest på møtene i den "nye" forsamlingen i utkanten av Santa Cruz.

Siden torsdag morgen har vi vært på leir i sammen. Etter den veldige ulykken som han var utsatt for i mai 2010, sitter han her som et levende bevis på Guds inngripen i et enkeltmenneskes liv og hverdag.

Han er tilbake i byggebransjen, men han kan fortelle at han helst bare må jobbe på bakkenivå på grunn av svimmelhet i høyder.  "Jeg må være forsiktig", sier han, men det er sikkert enklere sagt enn gjort når man er ung og full av pågangsmot.
Pedro Paco

Han gleder seg over å være sammen på leir med ca. 130 andre ungdommer. Jeg spør om han har mulighet til å reise videre opp på bibelkursene på CLET.

Det har han såååååå lyst til, men det er ikke så lett å be om fri fra arbeidet som bygningsmann. Dessuten så trenger familien inntekten til livets harde hverdag. Det er ikke bare bare og plutselig miste 1400 kroner i inntekt for å reise på bibelkurs. (3 ukers lønn)

Mange var det (i Norge) som foldet sine hender i bønn til Gud for Pedro og hans familie i slutten av mai 2010. Husk nå å takke og ære Gud for hans verk!

Men til deg som har bønneliste; fortsett med å be for Pedro. Be om at Gud må utruste han med gave til å lede nye til Jesus.  Jeg merker at disse "Paco-ungene" bærer med seg litt av det enkle fine vitnesbyrdet.
Måtte Herren få åpenbare mer og mer av sitt Ord for Pedro og søsknene, slik at de kan bli noen nye "søyler" i Guds rikes arbeid i Bolivia.

HBTil refleksjon; Det er også et Guds under at du og jeg lever.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar