lørdag 12. juni 2010

Sommeravsluttning Maks2

Nå har vi hatt sommeravsluttning for både Maks1 og Maks 2. Maks1 var på det nye badelandet i Molde, mens Maks2 i går kveld var på Vestnes og lekte litt med paintballklubben der.
Her er Maks 2 oppstilt, klar til stormangrep på kaptein Runar Johannsen og hans menn og kone.
Kristoffer Lingen ble truffet av malingskula.


Kapteinen på Vestnes sitt lag holder opp skjorta til Kristoffer Bergane. Runar hadde fått inn noen treff kan vi se.
Etter kampen mot Vestnesingene dro vi til Solemdal. Der ankom vi 22.40. Tacoen stod da klar til oss og vi var skrubbsultne.
I snart 6 år har vi holdt på med maksklubbene. Gjengen på bildet over har stort sett vært med hele tida. Mye mat har de spist! Mye Guds Ord har vi lest. Måtte noe falle i god jord og bære frukt.
>
Mange har spurt hvordan det vil gå med disse klubbene nå når vi reiser. Kan ikke du være med å be om at det må legge seg til rette for at man kan fortsette med å samle ungdom i Solemdalen til Maks?
>
Han som skal leie huset vårt har vært med på de siste samlingene nå før sommeren. Han er villig til å fortsette med maksklubbene, men han trenger noen medhjelper. Det er heller ingen selvfølge at barna og ungdommene kommer. Be om at det må legge seg tilrette.
>
HB1 kommentar:

  1. Gunnhild og Kjell15. juni 2010 kl. 20:16

    Hallo alle i famelien. Takk for fint bilde og takk frå Kristffer i dag! Ser fram til å treffa dykk på Kvitsund i juli. Ha det godt alle! Helsing oss på Mygland.

    SvarSlett