torsdag 26. august 2010

Kloakk er kloakk samme hvor man er

I dag tar jeg ikke med noen bilder. Ikke noe oppbyggelig det jeg har holdt på med i dag. 3 do gikk tett, selv om vi legger papiret i bøtta ved siden av.
>
Kloaakk er kloakk samme om man holder på med det i Norge eller Bolivia. Dritarbeid! Tror Juan ble imponert da jeg stakk handa helt til overarmen opp i toalettet og grov ut. Det vi fant var ikke bare Berganeskit nei. Her var det nok mye som lå før vi kom.
>
Det er noen snodige "halser" på toaletta i Bolivia. Ikke rart det tettes.
>
Ja, ja- hverdagen er kommet altså.

>
HB

3 kommentarer:

 1. Hei Aud Iren og Hans:D Takk for sist, ser på bloggen at dåkk e komt gått inn i kvardagen i Boliva. Håpe alt står bra til med dåkk og familien dåkkars:D KJedelikt me tette klokakk.. men d går seg nåkk t:D Ønske dåkk alt d besta fremøve, kos dåkk masse og lytt til Gud:D
  klem fra Terese (ettåring i mongolia)

  SvarSlett
 2. Kjære Aud og Hans. Godt å høre at dere har kommet trygt fram til Bolivia. Ser at du har begynt å praktisere som rørlegger også. Skal prøve meg på telefonen en dag (må vente til jeg finner ut hvor dere er i døgnrytmen)Geir

  SvarSlett
 3. Hei Hans, og gjengen ellers:)De har nok fått rett mann på rett sted, forstår jeg. En som ikke går av veien for å stikke armen ned i do finner man nok ikke overalt.Det var kjekt å se bilder og høre hvordan livet er der ute.Jeg håper ogber om at dere må trives, og det var godt å se at Ruth E har funnet seg en venn! Hils til ALLE:)Klem fra Sigrun:)

  SvarSlett