søndag 26. september 2010

Her i CBBA går dagene unna. Mange gjøremål og mye taxi kjøring. Ruth-Elise har vært mange dager på rad til tannlegen. Først måtte hun av med tannreguleringen fra Norge. Deretter full (cleaning/) av alle tennene. På fredag fikk hun igjen tannregulering på. Denne gangen både oppe og nede samtidig. (2 t og 20 m.i tannlegestolen)
>
3 ganger har vi vært ute å spist på resturante etter vi kom til CBBA. (det er visst ikke mye). I går hadde vi tenkt å gå ut å spise, men Ruthe-Elise var så sår i munnen pga. tannreguleringen at vi måtte være hjemme å spise. Hun fikk tomatsuppe mens Audi og jeg freste avgårde på "knallerten" og fikk kjøpt inn litt burgere. Som dere ser fant vi oss et flott sted inne på fellesområdet der vi kunne spise "ute".

Sara har startet med ridetimer. 1 timen fikk hun vondt i hendene porqué hesten stadig ville ned med hodet. Treneren skal visst få tak i hansker.Så er det kanskje noen som lurer på om vi husker på hvorfor vi er sendt ut hit til Bolivia. Ja, det husker vi. Aud og jeg prøver å pugge på språket hver dag. Språket må vi lære!! Kan hende det går an å be til Herren at Han må utruste oss med noe også på dette området.
>
Som fersk misjonær så skal man vel være litt forsiktig med alt for bombastiske uttalelser men; Her i Bolivia trenger man virkelig at NLM fortsatt står med i arbeidet! Man trenger mennesker som selv er løst og har fått sett evangeliet, til å forkynne og veilede. Mennesker som eier gnisten, som ikke har utslukket Ånden og forlatt "den første kjærlighet".
>
Ja, ja, jeg vet jo at det er akkuratt det samme som det man trenger i Norge...... men her vi er nå, ser jeg hver dag tusenvis av mennesker som ikke har fått hørt evangeliet. DVS: de har ikke hørt et evangelisk vitnesbyrd. Alltid bare hørt at du må gjøre sånn og sånn og håpe at det går bra til slutt. De fleste har hørt navnet Jesus men de kjenner Ham ikke.
>
HB

2 kommentarer:

  1. - kjekt å se hverdagsglimt fra livet der i CBBA! Hesteridning - så heldig Sara er! Mye taxikjøring er bra - da kan dere praktisere språket med sjåføren! Håper dere får oppleve gleden med å stadig kunne litt mer og litt mer av språket. Hilsen fra Khovd

    SvarSlett
  2. trivelig å lese litt nytt frå Bolivia. Her i Kjosen har me møteveke nå, og me vil ta dikkan med i våre bønner.

    SvarSlett