mandag 20. september 2010

Norsk møte

Norsk møte har vi av og til i Cochabamba. Det er veldig godt for oss som ikke forstår så mye spansk enda.
Sist onsdag var vi hos rektor ved DNS CBBA. Vi fikk utdelt mange bilelvers vi skulle lese. Så gikk vi i grupper. Herrene fikk sitte på kjøkkenet, damene i stua og ungene ute på balkongen. Bra å få lese sammen fra Bibelen!
>
Glade gutter etter at fruktfatet var nesten tomt.
Denne uka har jeg fått meg en knallert å kjøre med. Om vi gjør som andre familier her i CBBA så får vi plass til hele familien på denne..........ja, ja ikke svigermor da. Det er vanlig å se 3 stk på motorsykkel. Det meste jeg har sett er 6 stk. Mor og far med 4 barn. Far hadde hjelm.


Etter 3 uker på språkskolen forstår vi litt av språket, men det er vanskelig å snakke selv enda. Når vi er i forsamlingen på ungdomskveldene kjenner jeg at det bobbler inni meg, men jeg kan ikke få vitnet enda. Veldig mange av ungdommene som kommer på møtene er nok ikke bekjennende. Be til Han som kan løse....
>
HB

3 kommentarer:

  1. Kjekt å lesa! Preben blei jammen liten i den store sofaen :-) Kjør forsiktig på knallerten, og hold øye med (vill-)hundene (som Paulus skrev).
    Håvard

    SvarSlett
  2. Trivelig å følge med på "loggen". Det ser jo ut som dere finner der godt til rette, det er bra. Vi ber for dere! Geir

    SvarSlett