mandag 2. mai 2011

Acasiotur

Preben og jeg la i vei på den 15 mil lange turen. Fullastet med sement og andre byggartikler gikk det noe tungt i bakkene. 15 minutter før vi var fremme i Acasio møtte vi en stengt vei. Arbeidsfolka holdt på å legge en ny grøft. 2 timer og 20 minutter måtte vi vente. Vi var fremme i A. kl 17.40. Da var det bare å sette igang med å be inn til Club de Biblia.


Denne første kvelden kom det 12 ungdommer i alderen 12-22 år. Vi var samlet i misjonens bolig.Det var en lyttende gjeng, men med lite kjennskap til Guds Ord.


>


De fikk spise Auds boller og banankake. Det satte de stor pris på.


>


På lørdagen hadde vi mange praktiske ærender. På kvelden samlet vi 16 ungdommer i kirka. Jeg underviste om "såmannen". Igjen var det en flokk som fulgte med. Måtte noe falle i god jord.


>


Etter møtet gikk alle ned til misjonsboligen og spiste pizzaboller som var tatt med fra CBBA. I anledning disse klubbene som er startet opp, har jeg kjøpt en mikrobølgeovn. Da går det raskt å varme opp maten som Aud Irene har laget på forhånd.
Jeg hadde bare et dårlig kamera å ta bilde med. På bildet er det 16 ungdommer + pastor Eduardo og den meget misjonsengasjerte Preben Solvang.


>


Han vil være med meg inn til A. igjen i slutten av mai.


På Søndag vasket Preben huset før vi gikk til møte i kirka. Da vi kom frem måtte vi to koste gulvet i kirka. Etterpå fikk Preben greie på at han skulle ha søndagsskolen. Det greide han fint i 1,5 time!!!!!


>


Fin tur!


>

2 kommentarer:

  1. Fin tur. Satt så ei kula. Glede meg te neste gong!

    SvarSlett
  2. Flott å høyra! Sikkert eit godt team.

    SvarSlett