torsdag 20. oktober 2011

Avskjedsfest for familien Eggebø

I går kveld hadde vi avskjedsfest for familien Eggebø. Det var en fin fest med lek, moro og god mat. Familien må reise hjem nesten 2 år før tiden p.g.a sykdom. Veldig leit, men sånn er det.

Noe av det fineste med Alf Kåre og Kathrine syntes jeg var å oppleve at de eide brannen og nøden for de ufrelste. Men også en nød for seg selv. Dette hadde nok sammenheng med at de for ikke lenge siden hadde opplevd å komme inn i vekkelsen og fornyelsen selv.

Dere har betydd mye for fellesskapet her ute, litt av deres nød og brann har forhåpentligvis tent an i tørkede misjonærhjerter og i de Bolivianske hjerter.

Vi ønsker dere lykke til og Guds velsignelse i Norge!
Vi vil minne legenes, lege om dere alle!
Vi er ikke mange misjonærer her nå, og færre skal vi altså bli. Familien Bergane utgjør en tredjedel av staben.
Jeg kan faktisk skrive opp alle som blir igjen her: Tore Finset (lærer 80%), Elisabeth Finset (lærer 40%-evang.arb 30%) De har 2 små barn fra 4 år og nedover.

Elsa Varhaug (rektor DNS) .

Marianne Sindland (ettåring).

Lene Vårum (prosjekt).

Malvin Ommedal (prosjekt) Sissel Ommedal (evang.arb/feltsykepleier)

Andreas Nordby (6.mnd. engasjement i evang.arb.).

Hans Bergane (evang.arb). Aud Irene Bergane (50% lærer)
Vi har 2 barn på videregående i Norge og 3 barn her. Sara på 10 og Ruth-Elise på 13 blir de eneste gjenværende misjonærbarna på Den Norske Skolen. Det er en utfordring hvordan vi og de takler det.

Her er flokken + gjester. Hanne Bårdseth til venstre driver privat barnehjem i CBBA. Hun legger ned en stor innsats. For tiden har hun 17 tenåringer i hus.

Nr. en og to på høyre side er pionermisjonærene Strømme.
Slik som presidenten får en blomsterkrans på hodet når han kommer på visitas, slik er det med pionermisjonærene også. Bare det at de får en rød sløyfe. Bilde: Bernt Egil Strømme.

Håvard Eggebø. Fotballgutt som vil bli savnet.
Ovidie til venstre. Besteveninna til Ruth-Elise. Savn, savn........... (Elisabeth Finset til høyre)
Hanne, Sara, Markus og Lene. Sara og Markus selger lodd til basaren. De to har også funnet tonen på lekerommet det siste året. God tur til Norge Markus!!Her gjøres det klar til trekning på basaren

Leker hører med.

HB

1 kommentar:

  1. Takk for gode ord Hans! Og takk for gode minner så langt i Bolivia! AK

    SvarSlett