fredag 27. november 2009

Vi trenger hjelp!Romsdal Ungdomsskole er en kristen skole som ligger i Molde. Det er Indremisjonsforbundet som eier og driver den. Skolen holder til i heller kummerlige lokaler som de leier av Molde folkehøgskole. På grunn av heller dårlig økonomi har bygging av egne lokaler blitt utsatt gang etter gang. Men på ekstraordinær generalforsamling i høst vedtok kretsen å sette igang bygging i 2010.

>

Dette var modig gjort, og fremtidsrettet misjon. Takk til ildsjelene som Gud har satt i brann, og takk til Gud som har klart å holde motet oppe hos dem! Skolen er helt avhengig av å få sine egne lokaler for å trekke nye søkere og elever. Når man får flere elever betyr det bedre økonomi.

>

De unge som vokser opp i Romsdalen må bli berget for himmelen! Skolen trenger forbønn og økonomisk hjelp! I Rogaland er det kanskje mange som står "bak" en kristen skole med forbønn og givertjeneste. I Romsdalen er vi så få!

Vi trenger hjelp!
>
Forbønn for skolen er veldig viktig! Jeg skal love deg at det er snakk om åndskrefter som er i sving for å få slettet denne skolen fra kartet. Men trengs det også penger. Tenk om noen kunne kjenne det som et kall fra Gud å være med å berge en kristen skole på Nord-Vestlandet! Og på den måten være med å vinne og bevare noen unge.
>
Om du kommer fra Rogaland, Helgeland eller Trøndelag, vil du være med å
hjelpe denne skolen? Send dette nødropet videre til dine venner på epost o.l.
Jeg er ikke på facebook, men kanskje noen kan hjelpe å få budskapet i dette blogginnlegget ut der?
>
Ønsker du å gi penger til skolen? 100 kroner, 1000 kroner, eller kanskje 100 000 kr., (ja jeg vet at mange har mulighet til også å gi mer enn 100 000 kroner dersom de er villige til å ofre.) Så ta kontakt med rektor Ole Kjell Orset på 71 25 72 90. Skolens hjemmeside er:http://www.romusk.no/
>
Kontonummer til skolen er: 3000.16.13673 (ved større pengeoverføringer: ta uansett kontakt med skolens ledelse)
>
Hans Bergane

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar