mandag 20. februar 2012

Familieleir

I 32 år har ICEL (Med forsamlingen Complejo Fabril i spissen) arrangert  familieleir i Cochabamba. De siste årene har leiren vært på leirstedet Buena Vista.

I år var det ca. 90 personer med smått og stort på leiren  pluss Fjellheimelever som var på besøk en kveld og en formiddag.

På meg virket det som om leiren var godt planlagt i år. Møter, temaer, søndagsskoleklasser og aktiviteter, ja  alt var i boks før leiren startet.

Vi norske fikk også noen oppdrag. Malvin og Sissel hadde et tema om det å leve sammen i en familie, jeg talte på kveldsmøtene og Elisabeth hadde en morgensamling.

Søndags formiddag var det pastor Eliodoro på 89 år som talte Guds Ord. Malvin Ommedal tolket til norsk slik at Fjellheimelevene også skulle få med seg noe.
Eliodoro hadde gnisten! Han brukte mye av talen på å fortelle om alle Guds velgjerninger gjennom et langt liv. Det er bibelsk dette å ; "ikke glemme alle Guds velgjerninger"
På åttitallet fartet Eliodoro mye sammen med Asbjørn Barlaup på prekeoppdrag i Bolivia. På dette møtet, søndags formiddag, satt sønnen til Asbjørn som tilhører i salen. Tror det ble spesielt for Eliodoro
Fra søndags formiddags møte. Alle under 15 år er på forskjellige søndagsskoleklasser, så de er ikke på bildet


Måtte bare ta litt film av han karen her, bakerst i salen. Vi synger en barnesang.Fjellheim deltok med sang på to av møtene. Veldig kjekt for ungdommene "våre" (i ICEL), å treffe norske bibelskoleelever. Jeg brenner for at vi også i Bolivia må få til en 5-6 måneders bibelskole i tillegg til CLET kursene.

Fint å kunne avslutte dette blogg innlegget med: "Guds nåde varer evig, hans kjærlighet er stor!"


HB

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar