fredag 23. desember 2011

Julebrev


JULA 2011.
Jula nærmer seg med stormskritt, og alle hjerter gleder seg. Vi kjenner nesten ikke til noe julestemning her, selv om treet har vært pyntet lenge og vi spiser kakemenner hver dag J

Været har vært mer ustabilt i høst enn i fjor, men likevel er det for varmt til at vi tenker jul. Fordelen er jo at en ”glemmer” rundvasken og andre ting som tar tid før jul J

I år har vi fått besøk av Anne Kjersti og Åshild Ryen fra Namsos som skal feire jul med oss. Det setter vi stor pris på. (tusen takk for lånet). Hans Andreas og Kristoffer har også kommet, så nå er det jul for oss. Koselig å være samlet igjen alle!! 

I skrivende stund er alle besøkende på en rundtur til Sucre og Potosi. Får bare håpe de får en fin tur på alle måter.

Vi bor altså fortsatt i Bolivia, og kan litt mer om land, språk og kultur enn i fjor. Vi trives fortsatt godt, og Hans har kommet godt inn i arbeidet her. Han reiser rundt omkring i landet og hjelper til i menigheter i forskjellige byer.

I høst har det reist hjem to familier, så det minker drastisk på bemanningen her. Vi skulle ønske at det var flere som kunne komme til Bolivia, - det trengs fortsatt misjonærer her.

Ruth-Elise og Sara går på den norske skolen her. De savner vennene sine som reiste hjem i høst. Ikke så kjekt å være de eneste misjonærbarna i skolealder på feltet. Men nå gleder de seg til julekvelden J

Elisabeth går i barnehage her, fra kl 8 til 12 hver dag. Hun snapper stadig opp noen nye spanske ord, litt blandet med engelsk og norsk. Hun har en lekekamerat i naboblokka, - Johannes på 4 år. Veldig kjekt med litt lekeselskap.

Aud Irene jobber i halv stilling på den norske skolen, - ellers er hun hjemmearbeidende. Liker veldig godt den tittelen, - men med hushjelp så kanskje jeg må bruke ordet hjemmeværende J

Vi vil ønske dere alle ei riktig god jul og et godt nyttår!  Så er det bra at jula er mer enn snø eller ikke snø. Julebudskapet er det samme, enten vi er her eller der!


Hilser dere med en sangstrofe:

” Stille natt, heilage natt. Himlen gav oss vona att. Vi med hyrdingar glade går. Stjerna enn over stallen står. NO ER EIN FRELSAR OSS FØDT!!”


Hilsen Elisabeth, Sara, Ruth-Elise, Kristoffer, Hans Andreas Aud Irene og Hans. Sara
 Elisabeth
 Kristoffer og Hans Andreas
 Elisabeth
 Ruth-Elise
 Aud Irene
 
                                                Hans

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar