mandag 19. oktober 2009

Hjem kjære hjem

Etter en lang dag på reisefot kom jeg endelig hjem. Plutselig kunne jeg ikke bare gå på stas lenger. Nå måtte man trå til litt. Hadde nok blitt noe bortskjemt hjemme hos Helge og Reidun. Uvant å rydde av bordet igjen. Øyvind skjønner sikkert hva jeg mener!


Elisabeth hadde blitt kjempeflink til å pusse tennene. Hun elsker å bli tatt bilder av. D.V.S. å se bilder av seg selv.


Jeg fikk overlevert brevet fra Ingrid W eller var det enkelt V? til Ruth-Elise. Det siste hun gjorde før hun la seg var å lese igjennom det.


Sara hadde lært noen nye kunster mens jeg var borte og var ivrig med å vise dem.Aud-Irenes øyne stråler når mannen er kommet hjem........................................endelig kan hun komme seg ut å gå tur alene etter å ha inntatt dagens dose med vaniljeis.
Hans Andreas er stort sett opptatt med dukker for tiden. Denne dukka er ca. 40 år gammel, så den er av beste kvalitet.


Kristoffer satt å "våkte over" dataen sin da jeg kom hjem. Det er visst noe som heter BZflag som er så gøy! Han rekker å gjøre litt lekser innimellom også.Hans Bergane

2 kommentarer:

 1. Hei Hans!
  Kjekt aa se bilder av familien. Men hvor er bildet av deg selv? Eller har du spist saa mye paa din prekenferd at du ikke faar plass paa noe bilde foer du faar laant deg vidvinkel?
  =D =D =D =O =D =D =D
  Jt

  SvarSlett
 2. Hei. Trivelig å se dere har det bra. Det er jo ikke så langt til Tresjorden. Kommer dere en tur? Hilsen en forhenverende ungdom.

  SvarSlett