torsdag 22. oktober 2009

Logistikk

Onsdag var det en rimelig hektisk ettermiddag hos fam. Bergane. Jeg skulle være på husmøte inne i Osen kl. 16.30. Vi har i snart 5 år holdt på med disse møtene. Møtevirksomheten "inni der" var i 2004 på det nærmeste nedlagt. Nedenfor er bildet av gjengen som var samlet i går. Mannen lengst fremme til venstre er nyfrelst. Han tok imot Jesus for noen måneder siden. Han har et friskt og godt vitnesbyrd. Det er til stor oppmuntring og grunnlag for lov og takk!

Kl. 19.15 skulle vi ha Maks1 i kjellerstua. Ungene kom, som de pleier! 15. stk. denne kvelden. Vi gikk igjennom sist søndags tekst. Hovedpunktet denne kvelden var om Ham som har makt og rett til å tilgi synd. Pizza og mørkegjemsel var også på programmet denne kvelden.Siden jeg er en del hjemme denne uka, er det vi som har kjøringen av håndball gutta fra Skåla som skulle til byen på trening. Avreise kl. 20.30. Hjemme kl. 22.45! Under ser dere Hans Andreas i aksjon. Trening på lange utspill.

PS. Rakk også to turer til Nesjestranda innimellom pizza laging. Sara var også på trening, og hun måtte kjøres.

Hans Bergane

3 kommentarer:

  1. Så godt å høre at mennesker blir frelst! Og det er litt av en gjeng som kommer på Maks 1! Bjørn Olav har bibelgruppe med 3 norske ungdommer i stua nå. Ostesmørbrød og snop går ned på høykant...Forresten litt av en logistikk hos dere på onsdag. Jeg kan levende se det for meg.

    SvarSlett
  2. E de på Gimlekollen du lere sånne løgne or...

    SvarSlett
  3. Nei, det var på framhaldsskulen...

    SvarSlett